Na dušecima Hitex DOKAZANO spavate bolje.


Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne dobi, od rođenja do poznih godina. Više od trećine našeg života provedemo spavajući i upravo zbog toga, cilj nam je da vam osiguramo savršen dušek i omogućimo potpun i kvalitetan odmor, kao pripremu za novi dan i svakodnevne napore.

Naši proizvodi su u rukama iskusnih stručnjaka koji neprestano traže i razvijaju bolja rješenja za zdravo i udobno spavanje. Izrada modernog dušeka nije moguća bez stručne ekipe koja obuhvata tim stručnjaka iz oblasti proizvodnje namještaja i ljekare (ortopedi, reumatolozi, psiholozi, fizioterapeuti).

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki unaprijeđene proizvode. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama, zahtjevima i specijalnim željama. Mi osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pokušavamo da pronađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvijek uspijevamo.

Najbolji materijali za potpunu udobnost

Kombinacija prirodnih i tehnološki unaprijeđenih mikrovlakana je ključna kombinacija za izradu kvalitetnih dušeka. Naši dušeci su izrađeni od izuzetno fleksibilne pjene, prirodnog lateksa i džepičastih opruga.

Najveći izbor dušeka na jednom mjestu

Kvalitettradicija i vrhunski materijali već više od 25 godina obezbjeđuju najveći izbor dušeka Hitex na jednom mjestu. Dušeci od pjene, lateksa ili džepičastih opruga osiguravaju san o kojem ste do sada samo sanjali.

Možete birati između sljedećih vrsta dušeka

Dušeci od pjene


Za dušeke od pjene upotrebljavamo hladno presovanu poliuretansku pjenu. To je visoko elastična pjena koja se dobro prilagođava vašem tijelu i daje mu odgovarajuću podršku.

Provjerite na vitapur.me

Dušeci sa džepičastim oprugama


Džepičaste opruge su međusobno odvojene i samostalno se prilagođavaju tačkama tijela i u tome je njihova glavna prednost u odnosu na dušeke od pjene. Unaprijeđene džepičaste opruge omogućavaju nesmetano okretanje i prilagođavanje tijelu samo onih opruga na koje tijelo vrši pritisak. Takvi dušeci su odličan izbor za osobe koji imaju više kilograma.

Provjerite na vitapur.me


Dušeke Hitex od 2015. godine ekskluzivno možete pronaći u online prodavnici
www.vitapur.me
in v ili u prodavnicama Vitapur u Crnoj Gori..

Bolje spavaj


Vitapur d.o.o. Crna Gora

Bulevar Džordža Vašingtona 3/18,

Podgorica

 

www.vitapur.me

info@vitapur.me

020 240 008

Opšti uslovi

Dušeci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne „pratimo“ kroz sva životna doba, od rođenja do poznih godina.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju pažljivo biramo materijale i pravimo tehnološki unaprijeđene dušeke više od 25 godina. Najviše pažnje poklanjamo upravo vama, našim kupcima, vašim potrebama i željama.

Sa kvalitetnim Hitex dušecima pružamo vam savršen san i kvalitetan odmor. Na duđecima Hitex 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

Istraživanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san je odgovarajući dušek ključni preduslov.

Zato smo prethodnog ljeta sproveli istraživanje o uticaju dušeka Hitex na kvalitet spavanja. U istraživanju je anketirano 985 ispitanika, od kojih je njih 26 dobilo priliku da testira Hitex dušeke

Mjerenje je vršeno na satovima POLAR