Rezultati 3-nedjeljnog testiranja

Svrha istraživanja bila je utvrditi kako dušeci Hitex utiču na kvalitet spavanja, i dokazati, kakav uticaj imaju dušeci Hitex na prosječan srčani ritam tokom spavanja.

Ispitanici su 1 sedmicu mjerili kvalitet spavanja na svom postojećem dušeku, a nakon toga 2 sedmice na novom Hitex dušeku. Tokom testiranja ispitanici nisu dobili bilo koji Hitex dušek, već dušek prilagođen njihovim navikama spavanja. Za utvrđivanje najtačnijih i pravilnih podataka, mjerenja su vršena na mjernim satovima Polar.

Kompletno istraživanje smo sproveli pod nadzorom fizioterapeuta Mateja Čebokelja.

Rezultati testiranja dušeka Hitex su pokazali:

"Tokom istraživanja i testiranja smo potvrdili da je odgovarajući i kvalitetan dušek Hitex jedan od ključnih faktora za niži srčani ritam i samim tim i za bolji i mirniji san."

Matej Čeboklej

Ko je Matej Čebokelj?


Matej Čebokelj je viši fizioterapeut i OMMT- Ortopedska manualna terapija masažom (Cyiriax) terapeut.

Fizioterapeut je od 1998. godine. Prvih 10 godina svoje karijere radio je u Banji Laško, a zatim i u brojnim sportskim klubovima i reprezantacijama: Hokejaški klub Olimpija, Rukometni klub Dol, Rukometni klub Celje, Odbojkaška reprezentacija, Skijaška muška i ženska reprezentacija, Rukometni savez Slovenije.

Bavi se traumatskim i ortopedskim problemima lokomotornog sistema. Ovi problemi uključuju i povrede koje imaju veliki uticaj na kvalitet spavanja a koji se tokom spavanja često i pogoršavaju. Takođe, njegova specijalnost je i rehabilitacija nakon hirurških zahvata.

Čebokelj danas radi u Centru za fizioterapiju Fizio-Fit u Celju kao koncesionar i samostalni fizioterapeut.

Izjave ispitanika

Poslije prve noći koju sam prespavala na novom dušeku Hitex Zero Gravity primijetila sam očiglednu razliku, jer sam do tada spavala na veoma starom dušeku na kojem sam imala naddušek Vitapur, koji mi je obezbjeđivao dodatnu udobnost. Obzirom da sam u poodmakloj trudnoći, moj san mi je od izuzetne važnosti, jer posljednjih sedmica tj mjeseci, na žalost, ne mogu pronaći udoban položaj. Prva prespavana noć na novom dušeku, pružila mi je evidentno bolje spavanje s manje okretanja. Spavanje je udobnije i bolje, iako sam u periodu neispavanosti, čestog noćnog ustajanja zbog posjeta toaletu i hidratacije zbog visoke trudnoće. Osim dušeka Hitex Zero Gravity i jastuka All Side Sleep na novom dušeku koristim i vodotpornu zaštitu Protect. Kada nam se pridruži novi član, kupićemo mu dušek Hitex, jorgan i ostale proizvode za spavanje iz dječijeg asortimana. Na dušeku Hitex spavam sjajno, lijepo. 

Klavdija Žgajnar
83,3
82,6
4

Dušek Hitex MemoSilver mi veoma odgovara. Spavanje na dušeku je prijatno i omogućilo mi je kvalitetan san. Ovaj dušek, kao i ostale proizvode za spavanje, bih preporučila svima koji se žele dobro naspavati. Na dušeku Hitex spavam savršeno. 

Barbara Polanec
74,9
76,5
5

Dušekom Hitex Zero Gravity sam izuzetno zadovoljan, jer mi savršeno odgovaraju njegova visina i tvrdoća. Spavanje je mnogo bolje, čemu su doprinijeli i ostali Vitapur proizvodi za spavanje.

Igor Krupič
57,5
68,4
4,5

Na starom dušeku sam se budila nenaspavana i umorna. Otkad spavam na novom dušeku Hitex MemoSilver vrlo sam zadovoljna, budim se vidno svježija. Dušek bih svakako preporučila svim svojim prijateljima i porodici. Na dušeku Hitex spavam perfektno.

Ines Bombek
65,6
66,5
4

Dušek Hitex MemoSilver je zaista odličan. I moj prethodni dušek je bio dobar i kvalitetan ali mi dušek Hitex mnogo više odgovara. Bolja tvrdoća, sve je bolje. Takođe, i na jastuku Vitapur veoma lijepo spavam i manje se budim. Uprkos vrućim noćima dušek je bio veoma udoban i drago mi je što sam učestvovala u vašem istraživanju.

Svetlana Žuna Nedeljkovič
70
71,3
5

Veoma sam zadovoljna dušekom Hitex Zero Gravity. Ne primjećujem neke posebnosti, jer je dušek sličan onom koji sam koristila prethodno, osim da je malo mekši, što mi očigledno odgovara. Inače imam vrlo miran san. Dušek bih preporučila svima jer mislim da su to kvalitetni dušeci, koji pružaju kvalitetan san. I prije testiranja sam koristila druge Vitapur proizvode, kojima sam jako zadovoljna, tako da ću ih upotrebljavati i ubuduće. Na dušeku Hitex spavam kao na oblaku.

Mateja Kovač
54,7
57,2
4
Bolje spavaj


Vitapur d.o.o. Crna Gora

Bulevar Džordža Vašingtona 3/18,

Podgorica

 

www.vitapur.me

info@vitapur.me

020 240 008

Opšti uslovi

Dušeci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne „pratimo“ kroz sva životna doba, od rođenja do poznih godina.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju pažljivo biramo materijale i pravimo tehnološki unaprijeđene dušeke više od 25 godina. Najviše pažnje poklanjamo upravo vama, našim kupcima, vašim potrebama i željama.

Sa kvalitetnim Hitex dušecima pružamo vam savršen san i kvalitetan odmor. Na duđecima Hitex 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

Istraživanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san je odgovarajući dušek ključni preduslov.

Zato smo prethodnog ljeta sproveli istraživanje o uticaju dušeka Hitex na kvalitet spavanja. U istraživanju je anketirano 985 ispitanika, od kojih je njih 26 dobilo priliku da testira Hitex dušeke

Mjerenje je vršeno na satovima POLAR